Furuvi
10 juni 2018
14:00

Referat: Lekeryd-Svarttorps SK 9-m - Hjältevads Mariannel...

Återigen en stekhet sommardag, 9 mannamatch borta i Lekeryd. Även denna match tar vi kommandot direkt och Yosef gör mål efter passning från Albin redan efter 1 minut dessvärre lyckas Lekeryd-Svarttorp göra 1-1 direkt på självmål efter ett tillbakaspel då bollen studsar illa på den mycket ojämna planen. Vi reparerar direkt och i 4 minuten gör Yosef 1-2 efter passning från Hadi. I pausen pratar vi ihop oss och är överens om att vi kan höja tempot. Efter 9 minuter gör Hugo 1-5 efter en fin hörna av Tajdin, 10 minuter senare blir Gustav fälld i straffområdet och Tajdin sätter straffen säkert till 1-6. i 26 minuten gör Tajdin sitt tredje mål och därmed hattrick till 1-7, assist Gustav. LSSK reducerar till 2-7 i 30 minuten.
Värmen, drygt 30 grader igen, påverkar otroligt mycket mer denna match och vi har svårt att ställa om till 9 mannaspel och få till vårt fina spel men laget gör en helt klart godkänd insats och visar styrka att kunna vinna även då vi inte är fullt på topp. Bra jobbat killar i värmen.